At være rejsefotograf kræver en god portion frækhed, en del ydmyghed og ikke mindst held. Det handler nemlig om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og ikke mindst at man ser de muligheder der pludselig opstår når man mindst venter det.

Jeg har netop haft fornøjelsen af 14 skønne dage i Thailand.
Dem som kender mig, ved at det er langt fra første gang at jeg besøger smilets land.
Det er bestemt heller ikke uden grund at jeg bliver ved med at vende tilbage hertil. Folket er venligt, naturen smuk, maden lækker og vejret er (næsten altid) fantastisk.
Generelt føler man sig tryg hvor end man færder sig. Selvfølgelig kan man ikke undgå at blive taget i røven af en gadesælger eller to, men det er ligesom en del af charmen 🙂

Jeg har altid mit spejlreflekskamera med når jeg er ude at rejse. Det er stort, tungt og klodset men er alligevel en uundværlig del af min oppakning.

Det jeg holder mest af er at tage billeder af lokalbefolkningen.
Der er noget ved det at fange et ærligt og ægte øjeblik hos et andet menneske som jeg synes er smukt og dybt fascinerende.

Det god kutyme altid at spørge om lov før man tager et billede af nogen. Det kræver som regel blot lidt tegnsprog og et smil, som ofte vil blive gengældt af et genert nik …men jeg må dog tilstå, at jeg ikke altid spørger om lov før jeg tager et billede. Derimod returnerer jeg altid med et smil som tak.

Nedenstående billeder er taget på Phuket i Thailand.

Foto: To hårdtarbejdende kvinder ved The Big Buddha i Phuket. Byggeprojektet har stået på siden år 2000 og er endnu ikke færdigt. 

 Foto: To thaikvinder beder en bøn ved The Big Buddha i Phuket.

Foto: Unge buddhistiske drenge i bøn.

Foto: Ældre thaikvinde ved Yamu Pier, Phuket.

 

Teknik: Alle billeder blev skudt i naturligt dagslys.
Canon EOS 7D Mark II  |  Canon EF 50mm f/1.8 STM