Solcreme og fotografering #HolidayAndEveryday ?☀
Produktfotografering af Vichy Idéal Soleils solcremer til sommerens socialkampagner.

Tilbage i marts måned, da jeg skulle på ferie i Malaysia, fyldte jeg min kuffert med solcremer fra Vichy.
Ikke fordi jeg frygtede solens stråler på min blegfede vinterhud, men derimod fordi jeg i forbindelse med mit arbejde hos Magnetix Linked by Isobar, havde fået til opgave at skyde nogle lækre produktbilleder for L’Oréal af Vichy’s Idéal Soleils nye solcremer til sommerens socialkampagner.


Til stor underholdning for de andre gæster på hotellet, lå jeg som en anden ivrig blogger på alle fire med måsen i vejret ved poolen, for at skyde de helt rigtige insta-venlige billeder af mine solcremer. Det var et kønt syn! 🙂

Det kom der blandt andet disse billeder ud af:

Se udvalget af Vichy Idéal Soleil produkterne her: www.vichy.dk/ideal-soleil

#HolidayAndEveryday