CPH Femme afholdte i sidste uge en temaaften om brystkræft. Det var en følsom aften i godt selskab med en række stærke kvinder. Jeg var med som event- og portrætfotograf.

CPH Femme er en moderne bandagist der sætter æstetik, feminitet, kvalitet og funktionalitet øverst på dagsorden. De er et hus af bl.a. sygeplejersker og lymfødemfysioterapeuter og deres vision er at skabe en tålelig hverdag for dig der har været syg, bevare din integritet og genfinde din femininitet. De har produkter som kompressionsærmer, strømper, brystproteser, protese bh’er og stomi-lingerie. De har en lymfødem fysioterapeut til at behandle ødemer og ud over at være en butik, ønsker de at skabe et afsæt for netværksdannelse og samhørighed blandt ligesindet, med bl.a. events.

Nadia Ryding fortæller om temaaftenen:

Event Brystkræft er en positiv aften for kvinder eller pårørende der har eller har haft brystkræft. Vi ønsker at skabe fokus på hvordan dagen i morgen kan blive bedre og vi har derfor sammensat et program der er fyldt med viden, forkælelse og mulighed for at dele og lytte til andres historier og erfaringer. En vigtig mulighed som CPH Femme ønskede at skabe rammerne for var photoshoot. At give kvinderne muligheden for at se sig selv “med andres øjne” i trygge omgivelser. Det kan være en lang proces at acceptere sin “nye” krop og vi ville derfor med denne private photoshoot af Tenna Fonnesbo skabe muligheden til det første skridt af accept.


Efter aftenens spændende indlæg havde deltagerne mulighed for at få taget nogle portrætter.
Nedenfor ses et par af de portrætter der blev taget.

tv. Kirstine / th. Ulla

 

♥  Tak for en god aften 

#knækcancer