Her i weekenden blev jeg sat på noget af en prøve 🙂
Børnefotografering er ikke noget jeg normalt gør mig så meget i, men da min venindes mor spurgte om jeg havde lyst til at tage nogle billeder af hendes børnebørn, takkede jeg selvfølgelig ja.

Ella og mormor Foto: Ella og mormor

Børn er som ofte et meget taknemmeligt motiv, men kan til gengæld være udfordrende at arbejde med.
De helt små størrelser har af gode grunde svært ved at forstå instruktioner og de lidt ældre mister hurtigt koncentrationen – og at få 3-4 børn til samtidigt at kigge mod kameraet og smile er nærmest på forhånd dømt til at gå galt 🙂
Jeg synes dog at ungerne gjorde det super godt, og heldigvis havde jeg god støtte i deres ivrige forældre der kom med passende (…og til tider upassende! …hø hø 🙂 ) tilråb for at fange deres opmærksomhed, så de kunne kigge hen mod kameraet og smile.

GruppebilledeFoto: Lille Ella, søster Cille og fætrene, Frederik og Alexander

Ella Foto: Lille Ella

Teknik: Alle billeder blev skudt i naturligt dagslys.
Canon EOS 7D Mark II  |  Canon EF 50mm f/1.8 STM + Sigma DC 17-70mm f/2.8