I sidste uge begyndte en idé til et photoshoot på mit lokale møntvaskeri i København NV at forme sig. Jeg skrev derfor ud i en facebookgruppe for fotografer og modeller for at høre om der var en model der havde lyst til at stille op. Her blev jeg kontaktet af Alicia, som syntes at det lød rigtig interessant.
Vi fik sat en aftale i kalenderen og i mandags mødtes vi så på møntvaskeriet.

Der gik ikke mange minutter efter at Alicia havde sat sig til rette ved det store vindue med det gode lysindfald, før en mand stak hovedet forbi – han måtte bare fortælle hende at hun så hamrende lækker ud 🙂

Alicia

Alicia gjorde det rigtig godt som model. Hun kom selv med gode idéer til poses og påklædning og udviste stor tålmodighed når jeg kæmpede med de rette indstillinger på kameraet og optimale kompositioner.
Vi fik begge fornøjelsen af at kravle rundt på maskiner og gulv, men heldigvis var det besværet værd. Vi fik en masse gode billeder i kassen.

Alicia - Laundromat

Se flere billeder i mit portfolio:
– Laundromat Part I
– Laundromat Part II
– Alica

Model: Alicia Yahiya
Location: Møntvaskeri i København NV
Teknik: Billederne er skudt med mit Canon EOS 7D Mark II og efterfølgende efterbehandlet i Lightroom og Photoshop, hvor der er blevet justeret lidt på farver og kontraster og små urenheder er blevet clonet væk.