For præcist et år siden gik jeg i luften med mit website og min facebookside. Dette var samtidig startskuddet for udlevelsen af min drøm om at blive fotograf.

Jeg har været den lykkelige ejer af et spejlreflekskamera i godt 10 år nu.
Jeg har i løbet af årene deltaget i et par enkelte fotokurser, men jeg må ærligt indrømme at jeg aldrig rigtigt har brugt den energi der skulle bruges på at sætte mig ind i hvordan mit legetøj fungerede.

For et år siden besluttede jeg at opgradere mit kamera og jeg tog samtidig en beslutning om at NU skulle jeg lære at mestre det til fingerspidserne.

Læringskurven har været stejl og jeg kæmper fortsat med at dygtiggøre mig og gribes stadig af frustration over at jeg ikke altid rammer rigtig i første hug og derved misser “det perfekte øjeblik”.

I det sidste år har jeg været på en række fotokurser med nogle dygtige fotografer. Jeg har mødt mange søde og ligesindede fotoentusiaster, der ligesom jeg har et brændende ønske om at gøre vores hobby til en levevej.
Jeg har også haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med en række skønne modeller og makeupartister. Uden dem havde jeg ikke kunne opbygge det portfolio jeg har i dag.
Herudover kan jeg takke mine kunder som har udfordret mig med spændende opgaver og som jeg selvfølgelig håber på at der kommer mange flere af – Der skal jo opgaver ind som kan finansiere noget af alt det nye fotoudstyr jeg gerne vil eje 🙂

Drømmen om at blive professionel fotograf lever stadig i bedste velgående.
Tøv derfor ikke med at tage kontakt til mig hvis du står og mangler en fotograf. Jeg er frisk på det meste og hører derfor gerne om dine idéer.

Jeg tilbyder fotografering indenfor følgende kategorier:

FASHION / EDITORIAL : Modelfotografering i studie eller on location
PORTRÆT : Portrætfotografering i studie eller on location
EVENT : Bryllupper, konfirmationer og events

Følg mig på…
Facebook: facebook.com/fonnesbo
Instagram: @fonnesbo