Forrige weekend stod på fashionshoot på mit lokale møntvaskeri. Her havde jeg sat en aftale op med designeren, Diana Dybkær.

Jeg var kommet i kontakt med Diana via Facebook. Hun stod og manglede en fotograf til at tage billeder af hendes tøjkollektion, “be an Un Icon“.
Vi aftalte at mødes på mit lokale møntvaskeri. Hun ville sørge for modeller, makeupartist og morgenmad. Jeg skulle blot medbringe mit kamera og en klapstol 🙂

Om tøjkollektionen skriver Diana:

Kollektionen “be an Un Icon” er lavet med henblik på at skabe awareness om overforbrug. Unisex kollektionen er skabt med et legende, æstetisk og kritisk udgangspunkt for køb og smid væk kulturen. Med de trendy silhuetter, farver og legende print kan man udtrykke sin mistillid til fast fashion uden at have en dommedags-prædikende attitude.

Modellerne på shootet var Benjamin Akpuaka og Laura Teglgaard Gasbjerg. Makeupartisten, Nadja Striib, stod for hår og makeup.

Inden der nåede at gå glimmer i den (ja, vi skulle have leget med glimmer 🙂 ) og vi blev bedt om at forlade møntvaskeriet, fik vi heldigvis taget disse fine billeder:

Se flere billeder fra shootet i mit portfolio.

Designer: Diana Dybkær – @dianusaurus
Modeller:
Laura Teglgaard Gasbjerg – @ltgasbjerg
Benjamin Akpuaka – @akpu2217
Makeup: Nadja Striib – @nadjastriibmua
Location: Møntvaskeri i København NV


Modelfotografering

Mangler du nye modelbilleder til dit portfolio? Kontakt mig her for et uforpligtende tilbud.
Jeg tilbyder modelfotografering i eget hjemmestudie i København NV eller on location.